Pets

Predivan Tyson traži svoj dom i ljude, pomozimo mu naći ljude kakve zaslužuje

PREDIVAN Tyson trenutno se nalazi kod tete čuvalice, ali udruga Sigurna kućica pokušava pronaći ljude koji će ga uzeti za zauvijek. Volonteri iz skloništa za Tysona imaju samo riječi hvale. Pogledajte što su o njemu napisali u objavi.

“On je najljepša i najnježnija duša, živi za ljubav i da bude uz nekoga, i toliko se veseli osmijehu i ljudima. Došlo je vrijeme da pronađe topli dom i ono o čemu se do nedavno ne bi ni usudio sanjati. Sada mu treba onaj netko, sada fali taj netko da Tyson napravi taj zadnji, najvažniji korak do cilja. 

“Dlakica raste, meka kao paperje, a koža mu se lijepo oporavila. Tko je pratio njegov oporavak, vidio je koliko je nježan, dobar, drag, koliko voli pse, krevetić, ljude. On je savršeno nježno biće i čista dobrota i vrijeme je da smještaj zamijeni toplim domom”, dio je objave na Facebook stranici udruge. 

Dodali su da je Tyson jako pametan, voli jesti i zna ostati sam doma bez da radi štetu. Kao i mnogi drugi psi, obožava se igrati igračkama, ali i kartonom te lizati jogurt iz čaše. Ističu da nije velik rastom i da je ogromna maza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *