Pets

Preslatki štenci i maca traže zauvijek dom. Možete li im pomoći?

BROJNI ljubimci Novu su godinu dočekali u skloništima za napuštene životinje. Od štenaca starih jedva mjesec dana do odraslih pasa i mačaka, koji već duže vrijeme traže svoje ljude, azili su krcati životinjama koje stvarno ne traže puno. Ako ste u potrazi za ljubimcem, razmislite o posjetu lokalnom skloništu, možda baš tamo pronađete novog prijatelja.

Kala

Kala je prije tjedan dana pronađena pokraj jedne kante za smeće u Zagrebu. Trenutno se nalazi kod veterinarke iz azila Dumovec. Pretpostavlja se da će biti većeg rasta. Ako je želite udomiti, javite se na e-adresu: [email protected].

Elvis

Elvis je preslatko štene u tipu labradora, a od svojih vršnjaka razlikuje se zato što nema rep. Ako ga želite udomiti, javite se udruzi Šibenske šape putem Facebooka ili putem e-adrese: [email protected].

Štenci iz sela Bučje

Udruga Novogradiške njuške u potrazi je za privremenim smještajem za dva štenca iz sela Bučje. Štenci se trenutno nalaze u Skloništu za životinje Bučje, ali tamo teško preživljavaju zbog čega traže novi privremeni smještaj dok ne pronađu stalnog udomitelja. Ako ih želite udomiti, ili im pružiti privremeni smještaj, javite se udruzi putem Facebooka, ili putem e-adrese: [email protected].

Vita

Vita je živahna cura, rođena krajem kolovoza u Petrinji. Trenutno se nalazi u Skloništu za životinje Sisak. Odlično se slaže s ljudima i sa psima, a pretpostavlja se da će biti srednjeg rasta, do koljena. Ako je želite upoznati, javite se skloništu putem Facebooka ili putem e-adrese: [email protected].

Leia

Leia je rođena 25. kolovoza 2023. godine, a u udruzi Prava šapa završila je nakon što je pronađena napuštena na cesti. Leia je cijepljena i očišćena od parazita, a budući vlasnici obavezno moraju obaviti kastraciju kada napuni šest mjeseci. Za kastraciju je osiguran popust. Naučena je na život u stanu i umiljata te se odlično slaže s drugim mačkama. Ako ste zainteresirani za udomljavanje, javite se udruzi putem Facebooka, ili putem e-adrese: [email protected].

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *