Pets

Umiljati sedmomjesečni mačak obožava štence. Pogledajte kako ih čuva

SEDMOMJESEČNI Marmelade osvojio je srca pratitelja na TikToku nakon što je objavljen video u kojem s nevjerojatnom pažnjom i nježnošću brine o štencima svoje pseće sestre Maple. U videoisječku, Marmelade pomaže Maple oko njezinih psića, igrajući se s njima i čisteći njihovo krzno.

Video je ubrzo postao viralan i do sada je prikupio preko 10 milijuna pregleda. Jedan od korisnika komentirao je: “Ovo su i njegove bebe! Njihovo krzno s istim šarama čini prizor još slađim!”

Mačke i psi mogu živjeti u istom kućanstvu bez većih problema, sve dok se trudite pravilno ih upoznati i naučiti kako se trebaju ponašati jedni prema drugima. Ako odlučite udomiti mačku i psa, morat ćete im osigurati odvojeni prostor kako bi se mogli odvojiti jedno od drugog kada to bude potrebno.

Također, dok se nisu u potpunosti naviknuli jedno na drugo, njihova bi se interakcija trebala odvijati pod vašim nadzorom. U slučaju da primijetite režanje ili pokazivanje kandži, bilo bi dobro odvojiti ih i nastaviti s upoznavanjem u nekom drugom trenutku, kada se oboje smire.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *