Pets

Žena podijelila trik kojim je spriječila mačka da se penje na božićno drvce

U VIDEU koji je skupio više od milijun pregleda Olivia Culver otkrila je kako je spriječila svog mačka da se penje i ruši božićno drvce. Svatko tko ima mačku zna kolika je borba maknuti je od drvca.

Podijelila je svoj trik s vlasnicima mačaka

“Drvce smo stavili prije dva dana i odmah je Zig ustao i penjao se skroz gore, pa sam istražila kako spriječiti mačka da se penje po boru. Mnogi su mi rekli da stave aluminijsku foliju ispod grana tako da mačka se ne može popeti”, rekla je.

Isprobala je taj prijedlog i kaže da je kod njenih mačaka upalio. “Uopće se nije pokušao popeti na božićno drvce. I dalje gricka sa strane i sjedi ispod njega, ali se uopće nije pokušao popeti na njega. Ovo je najnevjerojatniji trik za koji sam čula – toliko ga volim”, dodala je.

U komentarima su joj se javili brojni vlasnici mačaka. Neki kažu da ovaj trik kod njih nije upalio, ali da općenito nisu još našli način kako maknuti mačku od bora. Ima i onih koji su podijelili svoje savjete.

“Koristim ljepljive papire, poslažem ih oko stabla i mrze da im se nešto zalijepi”, “Kupio sam ogradu za pse od Amazona i stavio je oko stabla”, “Skrivam kore mandarine na drvetu. Moja mačka to jednostavno mrzi i ne prilazi stablu”, “Koristim jabučni ocat u spreju i nisu ni prišle boru”, neki su od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *